Print deze pagina Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op LinkedIn Verklein lettertypeVergroot lettertype
      ZOEKEN: zoeken  


Mantelzorgsalon: film

Het Steunpunt Mantelzorg biedt informatie, advies en ondersteuning aan mantelzorgers in de gemeente Montferland. De mantelzorgconsulent van het Steunpunt Mantelzorg heeft aandacht voor de zorg die u als mantelzorger biedt en herkent de problemen die u daarin tegen kunt komen. De mantelzorgconsulent kijkt samen met u welke ondersteuning er nodig is. Samen zoeken we een antwoord op de vragen die er leven. In de Mantelzorgsalon wordt elke twee maanden een activiteit georganiseerd in het kader van ontmoeting, ontspanning en ondersteuning. De activiteiten worden in de derde week van de maand gehouden. Alle activiteiten worden ruim van tevoren gepubliceerd in de plaatselijke krant.

Woensdag 25 maart 2020:
U gaat een ontspannen middag beleven in theater het Barghse Huus. Er wordt een film getoond en na afloop een gezellig samen-zijn met een hapje en drankje.

Aanvang: 13.30-16.00 uur.
Locatie: Barghse Huus, Willem van den Berghstraat 1 ?s-Heerenberg
Kosten: gratis
Aanmelden: U kunt zich aanmelden tot donderdag 19 maart.
Overig: Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Meer informatie en contact
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over mantelzorgondersteuning, dan kunt u terecht bij de mantelzorgconsulenten Marja Lukassen of Elize Navis. Bereikbaarheid Marja Lukassen Elize Navis 06-23 49 84 21 06-20 25 73 92 m.lukassen@welcommail.nl e.navis@welcommail.nl. Of via de medewerkers van de Welzijnslijn: 0316-29 28 28 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-12.00 uur).


Startdatum Starttijd Einddatum Eindtijd