Print deze pagina Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op LinkedIn Verklein lettertypeVergroot lettertype
      ZOEKEN: zoeken  


Training: omgaan met dementie

Dementie is een ziekte met grote gevolgen. Niet alleen voor de mensen die de ziekte treft, maar ook voor de mensen in de directe omgeving. U ziet iemand geleidelijk veranderen en steeds afhankelijker worden. Emotioneel is het heftig voor de persoon met dementie, maar ook voor u. Deze training biedt informatie over de ziekte en het verloop daarvan, gelegenheid tot het delen van ervaringen met anderen en praktische tips om met de situatie om te gaan. De training bestaat uit vier bijeenkomsten.

Deze training geven wij in samenwerking met het Kennisnetwerk Kwetsbare Ouderen West Achterhoek en het Netwerk Dementie Oost Achterhoek. Na aanmelding neemt de docent contact met u op om te bespreken of de training geschikt voor u is. Deelname is gratis.

Datum: donderdag 05 maart, 19 maart, 26 maart en 16 april 2020
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: De Hofnar Polstraat 7 7121 DH Aalten

Aanmelden kan telefonisch via (0544) 82 00 00 op werkdagen van 9.00 tot 15.00 uur, of via email: info@vithulpbijmantelzorg.nl. Vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer. Aanmelding voor de training kan tot twee weken voorafgaand aan datum eerste bijeenkomst. U ontvangt ongeveer een week van te voren een bevestiging van uw deelname met alle gegevens. Belt u gerust als u eerst wat meer wilt weten!


Startdatum Starttijd Einddatum Eindtijd