Print deze pagina Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op LinkedIn Verklein lettertypeVergroot lettertype
      ZOEKEN: zoeken  


Alzheimer café: dementie op jonge leeftijd

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Cafe in Doetinchem. Voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Het thema op 10-03-2020 is: Dementie op jonge leeftijd

Tijdens deze bijeenkomst wordt specifiek ingegaan op mensen die op jonge leeftijd (jonger dan 70 jaar) dementie krijgen. Vaak worden de symptomen van dementie bij jonge mensen niet herkend. Dit kan leiden tot veel onzekerheid en onbegrip. Welke specifieke zaken spelen een rol bij dementie op jonge leeftijd? We gaan met een mantelzorger spreken over haar ervaringen. Uiteraard is er ruim gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Waar: Grand-Cafe Restaurant Groeskamp, Koopmanslaan 3, 7005 BK Doetinchem. Toegang gratis.
Hoe laat: Inloop en koffie vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.

Let op nieuwe locatie Grand cafe ?Groeskamp? Groeskamp ligt in het zuiden van Doetinchem, dichtbij de A18. Via de achterkant kom je de parkeerplaatsen van het kantorencomplex oprijden. Aan de zijkant is een doorgang naar het grand-cafe. Daar vindt u de ruime eigen gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie: bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411
Startdatum Starttijd Einddatum Eindtijd