Print deze pagina Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op LinkedIn Verklein lettertypeVergroot lettertype
      ZOEKEN: zoeken  


Home › Nieuws › Nieuws › Vacature Medewerker Kwaliteit/Netwerkondersteuner

Vacature Medewerker Kwaliteit/Netwerkondersteuner

Voor Markenheem en het Kennisnetwerk Kwetsbare Ouderen West-Achterhoek zijn we op zoek naar een Medewerker Kwaliteit / Netwerkondersteuner (28 - 36 uur per week)

Kern van de functie
In de combifunctie van medewerker kwaliteit (12-16 uur) en netwerkondersteuner (16-20 uur) werk je zowel voor Markenheem als het Kennisnetwerk Kwetsbare Ouderen West-Achterhoek, waar Markenheem portefeuillehouder van is.
 
Persoonlijk profiel
Je hebt een HBO diploma. Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig en je werkt samen met je omgeving aan een optimale samenwerking, zowel intern als extern. Je hebt een flexibele instelling en kan goed schakelen tussen de twee rollen en werkzaamheden. Daarnaast heb je affiniteit met de ouderenzorg, ben je proactief, vernieuwend en een doener. Ook heb je een open blik en ben je in het bezit van een gezonde dosis humor.
 
Informatie en sollicitatie
Interesse? Solliciteer dan uiterlijk 9 mei a.s. via onderstaand sollicitatieformulier. De gesprekken worden gepland op donderdagochtend 16 mei. Wil je meer weten over deze functie? Neem telefonisch contact op met Phyleen de Jong, Manager Zorg en Wonen, via telefoonnummer: 0314-376010 of app met HRM op 06-12903900.
Meer weten? Lees de vacature hieronder. 

Download Vacaturetekst
Terug