Print deze pagina Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op LinkedIn Verklein lettertypeVergroot lettertype
      ZOEKEN: zoeken  


Home › Nieuws › Nieuws › IkPAS 2019: 40 dagen geen druppel

IkPAS 2019: 40 dagen geen druppel

De IkPas actie van januari is afgelopen. Duizenden mensen hebben meegedaan en een maand geen druppel gedronken. Heeft u niet meegedaan? Grijp dan nu alsnog uw kans! Op 6 maart begint namelijk de 40 dagen actie.
 

Veel mensen drinken alcohol. Op feestjes, na het sporten, tijdens het eten, na het werk of voor het slapen gaan. Er zijn allerlei redenen om te drinken. Bijvoorbeeld omdat het een gewoonte is, omdat u het gezellig vindt, omdat u stress heeft of u eenzaam voelt. Maar alcohol drinken heeft ook nadelen:
• Door alcohol slaapt u minder goed (door) en voelt u zich minder fit;
• Alcohol versterkt of vermindert de werking van veel medicijnen. Bijv. medicijnen voor diabetes, depressie en angsten;
• Door alcohol kunt u sneller vallen en uzelf bezeren.
Doe vanaf 6 maart mee aan IkPas en ervaar wat een alcohol pauze met u doet!

Waarom meedoen?
Landelijk onderzoek laat zien dat meedoen aan IkPas veel voordelen heeft. Het scheelt niet alleen geld. U gaat zich ook fitter voelen en u kunt beter (door)slapen. Misschien verliest u zelfs wat gewicht! Ondersteuning Inschrijven voor de 40 dagen actie kan op www.ikpas.nl. Door uzelf in te schrijven, vergroot u de kans dat u het volhoudt. U kunt dan advies krijgen van een IkPas coach en nieuwsbrieven met tips ontvangen. Ook kunt u via de website het bekende IkPas polsbandje aanvragen, zodat iedereen kan zien dat u meedoet. Gaat u de uitdaging ook aan? Kijk dan op www.ikpas.nl voor meer informatie.
Wilt u de actie graag delen, gebruik dan onderstaande flyers.  
Downloads flyer
 Flyer
 Persbericht
 Poster
Terug