Print deze pagina Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op LinkedIn Verklein lettertypeVergroot lettertype
      ZOEKEN: zoeken  


Home › Nieuws › Nieuws › Vacature Netwerkmanager

Vacature Netwerkmanager

Het Kennisnetwerk Kwetsbare Ouderen West- Achterhoek is een samenwerkingsverband tussen aanbieders van zorg, welzijn en gemeenten in de West Achterhoek waarbij ook (vertegenwoordigers van) de doelgroep betrokken is.
De partners in het Kennisnetwerk dragen samen bij aan het verbeteren van zorg voor kwetsbare ouderen, zodat ouderen zo veel mogelijk zelfstandigheid, eigen regie en kwaliteit van leven behouden. Uitgangspunten zijn de visie op “Positieve Gezondheid” en de juiste zorg op het juiste moment op de juiste plek. De partners zetten zich in voor integrale en aansluitende zorg tussen de verschillende domeinen in de keten.
 
De deelnemers aan het netwerk zijn: Alzheimer Nederland afd. Oost Gelderland, Azora, Buurtzorg, BV zorg, Careaz, De Goudenleeuw Groep, GGD Noord Oost Gelderland, Gemeente Aalten (Dinxperlo), Gemeente Bronckhorst, Gemeente Doetinchem, Gemeente Oude IJsselstreek, Gemeente Montferland, Huisartsenvereniging Oude IJssel, Markenheem, Proscoop, Kruiswerk Achterhoek, Sensire, Slingeland Ziekenhuis, Welcom, VIT Hulp bij mantelzorg, Zorgbelang Gelderland.

Voor het Kennisnetwerk Kwetsbare Ouderen zijn wij op zoek naar een

Netwerkmanager (24 tot 28 uur per week)

Kern van de functie
Je geeft de leiding aan het netwerk dat tot doel heeft organisaties in staat te stellen de zorg- en dienstverlening aan kwetsbare ouderen in de West-Achterhoek te verbeteren. De Netwerkmanager is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het netwerk middels integrale projecten, het leggen van verbindingen tussen de verschillende domeinen (zorg, welzijn en wonen) en het bevorderen van de samenwerking met gemeenten en zorgverzekeraars. Dit alles ten behoeve van het ontwikkelen van integrale zorg, welzijn en wonen voor kwetsbare ouderen in de West-Achterhoek.

Je bent een ‘coördinator en bewaker’; verantwoordelijk voor de organisatie, informatievoorziening, voortgang, budget, kwaliteit en beoogde doelstelling van het kennisnetwerk. Je bent een ‘verbinder’; verbindt als spin in het web de verschillende partijen binnen het Kennisnetwerk met elkaar. Je bent een ‘ontwikkelaar’; verzamelt op basis van de door de partners aangegeven kaders, informatie voor het opstellen van kwaliteitsdocumenten en werkt, al dan niet binnen een projectstructuur, de goedgekeurde beleidsvoorstellen verder uit. Je werkt hierin nauw samen met de trajectbegeleiders en de netwerkondersteuner.
 
Persoonlijk profiel
Een relevante opleiding op HBO+/WO-niveau. Je hebt kennis en ervaring over de thematiek van kwetsbare ouderen. Je hebt ruime ervaring op het gebied van project- en programmamanagement en kennis van administratieve en organisatorische processen. Verder beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, tact en een actieve houding. Je bent een echte netwerker waarbij je je gemakkelijk beweegt in de verschillende organisatie van het kennisnetwerk.
 
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een jaarcontract van 24 tot 28 uur per week met uitzicht op onbepaalde tijd. Salariëring conform CAO-VVT, FWG schaal 60 (€3.088,06 - €4.583,96). Aanvullende goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering en deelname mogelijkheid aan een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Informatie en sollicitatie De gesprekken worden gepland op woensdagmiddag 19 december vanaf 15.30 uur en donderdagochtend 20 december. Herken je jezelf in het profiel en heb je interesse? Stuur dan uiterlijk 9 december je sollicitatie per e-mail naar hrm@markenheem.nl. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met André Endeman, bestuurder Markenheem, via 0314-376010.
Zie voor de gehele vacaturetekst onderstaand document. 
Download Vacaturetekst
Terug