Print deze pagina Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op LinkedIn Verklein lettertypeVergroot lettertype
      ZOEKEN: zoeken  

Home › Nieuws › Nieuws › Trajectbegeleider dementie gezocht!

Trajectbegeleider dementie gezocht!

In deze functie ben je 16 uur per week werkzaam voor het kennisnetwerk kwetsbare Ouderen West Achterhoek. Dit is een samenwerking tussen aanbieders van zorg en welzijn in West Achterhoek waarbij tevens (vertegenwoordigers van) de doelgroep dementie betrokken zijn. Het netwerk beoogt zorg en welzijn voor kwetsbare ouderen en hun mantelzorgers te verbeteren door een betere toegang tot, afstemming en innovatie van het aanbod.
 
Vanuit een centrale locatie in Doetinchem werken de trajectbegeleiders vanuit de diverse zorgorganisaties samen als team. Als Trajectbegeleider Dementie ondersteun en begeleid je zowel de cliënt als zijn/haar mantelzorgers. Daarnaast bewaak je de onderlinge samenhang in de zorgverlening, zodat kwalitatief breed verantwoorde zorg geleverd kan worden vanuit de vraag en de behoefte van de cliënt.


Je zorgt ervoor dat de cliënt met dementie zo lang mogelijk thuis kan wonen met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Dit geldt niet alleen voor de cliënt zelf, maar ook eventueel voor diens mantelzorger. Als thuis wonen niet meer haalbaar is, ondersteun je in de toeleiding naar een passende woonomgeving. Je werkt aanvullend op en versterkt het al aanwezige cliëntsysteem.
Geïnteresseerd en meer weten? Lees dan de gehele vacature in het document hieronder.  
Download Vacature trajectbegeleider
Terug