Print deze pagina Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op LinkedIn Verklein lettertypeVergroot lettertype
      ZOEKEN: zoeken  

Home › Professionals › E-Learning › E-learning Mondzorg

E-learning Mondzorg

Mondzorg is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse verzorging van ouderen. Maar ook een complex vraagstuk. Vilans ontwikkelde daarom een gratis e-learning Mondzorg.

E-learning
Met de e-learning mondzorg van Vilans leren professionals hoe ze kennis over mondzorg toe kunnen passen in verschillende praktijksituaties. De e-learning gaat in op het voorkomen, signaleren en behandelen van mondproblemen. Specifieke situaties zoals medicijngebruik en sondevoeding komen aan bod. Ook mondverzorging bij mensen met diabetes, dementie of in de laatste fase van hun leven passeren de revue. Daarnaast komt omgaan met afweergedrag en bespreekbaar maken van problemen aan de orde.

Accreditatie 
De module Mondzorg bevat veel praktische informatie zoals foto's, video's, observatieformulieren, en poetsinstructies. De module bestaat uit 15 vragen en een toets en duurt ongeveer 30 minuten. Bij het afronden de e-learning met goed resultaat krijgen professionals voor deze module 1 accreditatiepunt (4 euro administratiekosten). Het certificaat is altijd gratis. 
Voor de e-learning klik hier: http://free-learning.nl/modules/mondzorg/start.html 
Terug