Print deze pagina Bekijk ons op Facebook Bekijk ons op LinkedIn Verklein lettertypeVergroot lettertype
      ZOEKEN: zoeken  

Home › Sociale kaart › Activiteiten en uitjes › Vier het leven

Vier het leven

Het is voor veel ouderen moeilijk om deel te blijven nemen aan het uitgaansleven. De landelijke stichting 'Vier het Leven' organiseert daarom sinds 2006 theater- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die niet graag alleen gaan. Het motto is: 'samen uit, samen genieten'.

Vanaf 2013 is deze stichting ook in de West- en Oost Achterhoek actief. Deelnemende ouderen kunnen samen met vrijwilligers naar diverse voorstellingen in de regio. De stichting werkt graag samen met welzijnsinstellingen en ouderenorganisaties. Doel is ook dat er nieuwe contacten ontstaan tussen ouderen onderling en tussen ouderen en vrijwilligers.

Samen met de theaters wordt een wisselend programma aanbod van toneel-, muziek-, film- en dansvoorstellingen gemaakt. De deelnemers krijgen dit 1x per 3 maanden toegestuurd. 'Vier het leven' zorgt voor de kaartjes, consumpties, vervoer en gezelschap. Ook ouderen met rollator of rolstoel zijn welkom.
 
Als u hier belangstelling voor heeft kunt u zich vrijblijvend en kosteloos aanmelden per telefoon op werkdagen tussen 9 en 18 uur: 035-5245156 of via www.4hetleven.nl. Het programma wordt u dan per post toegestuurd. Het overzicht van de voorstellingen staat ook op de website vermeld.
Terug